Van stoer en edgy naar girly en chique maar hoe...?

 

Welkom bij de eerste Stylistblog! De Stylistblog is een nieuwe editie aan onze webshop en is er voor al jouw vragen over fashion, lifestyle, stylingtips en nog veel meer. Ook kan je op onze blog lezen over onze nieuwste items en natuurlijk laten wij je zien hoe je deze styled naar een echte eye-catcher van een outfit! Ben jij nou benieuwd wat wij jouw wekelijks te bieden hebben aan fashion content lees dan vooral verder!

In onze eerste blog gaan we je alles vertellen over onze nieuwste items en hoe je met deze items een stoere en edgy look creëert en hoe je met dezelfde items juist op en top vrouwelijk voor de dag kunt komen. 

 

Onze looks van deze week hebben we gebaseerd op de trend van het moment want de plissé rok is back! Een plissé rok is voor dit najaar een echte eye-catcher en leent zich echt als het ideale styling piece.  En nu hoor ik je denken “ jaa leuk zo’n rok maar dat is mij een beetje te girly.. “ Nou daar hebben wij dus een oplossing voor!

 

Wij stylde onze Debbie Skirt met een paar stoere boots, biker jacket en voor wat contrast voegde wij onze te leuke Amour Sweater toe maar vooral omdat deze zo heerlijk warm is! De Amour Sweater is een oversized trui gemaakt van een zachte wool-blend. Deze wool-blend zal je dit najaar goed warm houden. Door een paar stoere boots onder de Debbie Skirt te dragen maak je deze toch wel vrouwelijke rok een heel stuk stoerder en doe je toch mee met de trend van het moment! Maar met op en top vrouwelijk is natuurlijk niks mis daarom creëerde wij nog een tweede look met onze Debbie Skirt!Afbeeldingen/201...

Voor onze tweede look stylde wij de Debbie Skirt met een paar mooie, hoge laarzen, een blazer en wederom onze Amour Sweater. Door de stoere boots in te ruilen voor een paar hoge laarzen geef je niet alleen jezelf een boost maar ook dit lookje. De blazer en onze Amour Sweater verzachten de look en maken het wat meer casual. Ook maakte wij gebruik van verschillende accessoires , accessoires kunnen je look echt afmaken, dus onze tip is dan ook om altijd een accessoire toe te voegen aan je look zoals wij ook bij deze look deden met de eye-catchy riem en tas.

                                                                                                                                                  Afbeeldingen/201...

Een echte stylist tip is dan ook: volg de trends maar maak ze eigen! Dus of je nou van girly of juist lekker stoer houd er is altijd een look voor jou! Lijkt deze trend jou nou wat neem dan vooral even een kijkje op onze webshop! De Debbie Skirt en Amour Sweater zijn nu verkrijgbaar!

 

Vond je deze blog nou leuk en wil je graag meer lezen laat dat ons vooral weten. Deel jouw ideeën voor de StylistBlog of je eigen gestylde outfit met ons via onze sociale media kanalen!

 

Tot volgende week!

 

                             The Stylist Blog

2019-11-15